Versions de Caetano

Print Friendly, PDF & Email

A Caetano me’l va descobrir la vida. Amb l’amic ML vam escoltar moltes vegades la seva càlida veu. I recordo cançons concretes de moments especials com ara La paloma a Hable con ella, que comença sentint-se el violí, més tard la veu i desprès la imatge d’ell. La vaig sentir amb LFM a Barcelona.

També em recordo cantant Jamaica Farewell amb K mentre recolliem les empremtes de quaranta persones l’endemà de la inauguració del meu estudi. Amb ell també vaig escoltar versions que Caetano va fer dels Beatles: Eleanor Rigby, You’ve gonna loose that girl, Lady Madonna ó For no one.

També destaco altres versions: Jokerman de Bob Dylan,i Billie Jean. de Michael Jackson. I entre les interpretacions, la clàssica Garota de Ipanema ambJoao Gilberto i l’actual transformació del mulato per a Barack Obama.

Més informació sobre l’obra de Caetano. Cuando los elefantes sueñan con la música: a radio 3 el 16-febrer-2009 i el 19-febrer-2009.