La Ilíada

Print Friendly, PDF & Email

Dijous vaig anar a la Biblioteca a veure l’adaptació de Baricco de la Ilíada, per Q-Arts Teatre. Vaig sortir amb la sensació que la feina que fa l’equip (la direcció, les actrius, l’escenografia, la il·luminació i el so) té molt de mèrit.

Opino, com va dir MJ, que és molt àgil i interessant que no hi hagi un actor definit per a cada personatge i que l’escenografia sigui trepidant sense histerismes (llevat d’alguns recursos per acabar de madurar). I també opino com EM, que no està del tot ben estructurat el missatge que antibèl·lic que sembla que es vol transmetre.

Contràriament a EM, sí penso que es pot tractar la guerra de Troia sota nous punts de vista. Però també he de confessar que m’agrada més el teatre de text, tot i que aquesta interpretació Ilíada és digna (no comença cridant). Però potser sí hi ha recursos ja explotats.

Aneu-hi al setembre, que tornen. I no només per l’espai, que també. És una visió moderna d’un clàssic.