Les adèlies al balcó

Print Friendly, PDF & Email

Diumenge, per segon any consecutiu, les adèlies vam tenir el plaer de poder col·laborar amb la festa major de Sarrià, en l’espectacle fes-te els balcons. En aquesta activitat, veins del barri apareixen per balcons i finestres que altres veins generosament cedeixen una estona, per a fer allò que saben, allò que els agrada.

És molt agradable veure com, a banda del públic fidel, que la fa possible, moltes altres persones que passaven s’afegien a la rua que va recórrer els carrers principals del centre. En el vídeo, les adèlies cantem Nesiponono, una cançó tradicional zulú, arreglada per Johann Van der Sandt. També vam cantar un fragment de Memory, del musical Cats, d’Andrew Lloyd Webber.

Cal destacar de la festa una nota positiva, el pregó d’Arcadi Oliveres, la cantada intergeneracional i la mal destra actuació de les forces “de l’ordre”, aquí teniu el manifest dels organitzadors.

Dissabte, amb la Casa Orlandai, des de Ciència en Societat col·laborem a la festa major amb el projecte Ciència als fogons.