Oriol Casasses, in memoriam

Print Friendly, PDF & Email

Les meves col·laboracions amb Oriol Casasses (1923-2012).

Casassas i Simó, Oriol; Camarasa i Castillo, Josep M.; Junyent i Rodríguez, Cristina (2012): Cent anys de la Societat Catalana de Biologia. a La biologia d’ahir i d’avui. Reflexions amb motiu del centenari de la Societat Catalana de Biologia de Piferrer i Circuns, Francesc a Treballs de la Societat Catalana de Biologia.

Casassas i Simó, Oriol (2001): Lexicografia científica. a Comunicar ciència de Junyent, Cristina a Treballs de la Societat Catalana de Biologia.

Avui, en el seu funeral, m’ha donat una idea. Sembla que tenia aparaulades les intervencions a la cerimònia laica. Alguna, des de feia anys i renovada de tant en tant. Alguna altra, de fa menys d’un mes, a ran d’una baixada que el va dur fins a la sala d’espera. Un personatge.