Espais i ocells de Sarrià

Print Friendly, PDF & Email

Dissabte, durant l’itinerari per conèixer alguns dels arbres singulars de Sarrià, també vam promoure altres alternatives participatives, com ara l’Espai Gardenyes i el mapa d’ocells nidificants a Sarrià, que elaboren els germans Capdevila.

L’Atles ocells nidificants a BCN és un projecte que es vol fer entre 2012 i 2014, promogut per l’Ajuntament, la Universitat de Barcelona i l’Institut Català d’Ornitologia amb l’objectiu de conèixer els ocells de la ciutat. S’ha distribuït l’espai urbà en quadrats d’1×1 km, on es fan tres mostratges d’ocells en l’època de nidificació (d’abril a juny).

Així que, des de l’ecocomissió volem demanar-vos ajuda per conèixer els ocells de Sarrià, perquè malgrat estiguem a la ciutat, el barri té una densitat d’espais verds que faciliten l’observació i el gaudi d’ocells. Tenim ocells residents tot l’any i ocells de pas -durant les migracions d’estiu o d’hivern-; i encara altres estacionals, els que venen a criar durant l’estiu o a un passar hivern temperat.

Més informació

Espais i ocells de Sarrià.

Més informació a Cosir i repuntejar

Cafè científic: el pas del temps en els jardins de la ciutat, Montserrat Rivero (05/03/2013)

Els cicles en els sons de la natura, Eloïsa Matheu (17/05/2013)

Més que rates i coloms, Margarita Parés (20/05/2010)

Cafè científic: el nostre reflex en l’entorn, Joan Pino (23/09/2010)